Gostilna in pizzerija Raj

Lidija Rajsar Ferencek s.p.
Grad 181, 9264 Grad
T +386(0)2 553 11 48
M +386 (0)41 705 078
W http://gostilna-raj.si/

Gostilna Rajsar je družinska gostilna s tradicijo od leta 1965 odkar se trudijo zadovoljiti okuse in zahteve gostov. Tretjo generacijo vodi hčerka Lidija z družino, pred njo sta lokal vodila dedek Alojz in oče Herman, ki je izdelovalec zelo znanih prekmurskih remenk.

Gostilna se nahaja v središču vasi Grad, kjer se na strmem griču iz bazaltnega tufa bohoti najrazsežnejši grad na Slovenskem. V neposredni bližini pa je tudi cerkev Marije Vnebovzete z Marijinim kipom iz leta 1510, katere notranjost je preurejena po zamislih Jožeta Plečnika ter doživljajski park Vulkanija, ta predstavlja sile iz zemeljskih globin in geološke procese na površju ali blizu njega in privablja številne obiskovalce. 

Ponudba: Malice, kosila, jedi po naročilu, pizze in hamburgerje. Hišne specialitete, ki pripravimo za najavljene skupine bograč, domače koline z bujto repo, prekmurska gibanica, posolanka, retaši. Sprejemajo naročila za različna praznovanja, obletnice, abrahame ter avtobusne skupine. Dodatna ponudba: parkirišče, vhod za invalide, prostor za zaključene družbe, prostor za piknike, catering, izdelovanje prekmurskih remenk – pisanic.
Na parkirišču ob objektu dovolijo prenočevanje avtodomom po predhodni najavi.
Gostilni pizzerii Raj se v letu 2018 podeli pravica do uporabe kolektivne blagovne znamke Krajinski park Goričko za opravljanje naslednjih gostinskih storitev: izbor toplih in hladnih jedi, meniji za avtobusne skupine, svečani meniji, domači gorički meni, priprava in postrežba jedi, catering, napitki in pijače vseh vrst, sladice in sladoled.