Znani so zmagovalci literarnega natečaja 2023

V JZ Krajinski park Goričko smo zaključili literarni natečaj Skrivnostni prebivalci Goričkega 2023. Izdelke smo prejeli iz OŠ Tišina, OŠ Apače, OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici, OŠ Turnišče in OŠ Beltinci. Letos je tričlanska žirija ovrednotila 41 izdelkov v 3 kategorijah. 

V kategoriji 2.–3. razred je kot najboljše bilo ocenjeno delo Tesse Prevolšek Horvat z mentorico Tjašo Celec iz OŠ Tišina. 

V kategoriji 4.–6. razred je kot najboljše bilo ocenjeno delo Sofie Dreven z mentorico Matejo Kajnc iz OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici.

V kategoriji 7.–9. razred je kot najboljše bilo ocenjeno delo Davida Frajhama z mentorico Elizabeto Šajnovič iz OŠ Apače. 

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje in čestitamo najboljšim mladim ustvarjalcem. Delo ni bilo lahko. Potrebno je bilo veliko raziskovalnega dela, preden so nastali končni izdelki. V JZ Krajinski park Goričko vse učence vabimo, da še naprej raziskujejo živalski in rastlinski svet, ki ga predstavljamo na naši spletni strani. Pridobljeno znanje uporabite v dobro narave in ljudi!

Vabimo vas k branju vseh prispelih izdelkov, ki jih najdete v dokumentu na dnu strani oz.  tukaj

Zmagovalci posameznih kategorij prejmejo nagrade ter priznanja. Vsi sodelujoči prejmejo pohvale za sodelovanje in manjšo pozornost. 

Zahvaljujemo se Nini Novak Oiseau, Barbari Vidmar in Moniki Matjašec za vrednotenje izdelkov, ki so ga opravile zelo natančno.