K sodelovanju vabijo plesalce in pevce

Člani KULTURNO TURISTIČNEGA DRUŠTVA MOŠČANCI k sodelovanju vabijo vse, ki radi pojete ali plešete in v tem tudi uživate. V jesenskih mesecih želijo številčno obogatiti kulturne skupine: folklorne skupine, ženske vokalne skupine ali skupine ljudskih pevk.

Omogočite svojemu talentu, da se izživi, vzamite si zase dve uri časa tedensko za vajo in za prijetno druženje s člani skupin, od katerih nekateri že pojejo ali plešejo čez 20 let. In zakaj ne bi lahko tudi VI bili del teh povezanih in ustvarjalnih kulturnikov. Odločite se in pokličite že danes in bodite del ene od skupin, ki nastopajo doma, potujejo po Sloveniji in se podajo tudi v tujino.

K sodelovanju vabijo tudi otroke od četrtega do sedmega razreda, ki si želijo plesati. Njihova želja je ustanoviti OTROŠKO FOLKLORNO SKUPINO. Vaje bo izvajala uspobsobljena mentorica. Dragi starši, omogočite svojemu otroku, da zapleše, kajti ples mu omogoči gibanje in prijetno druženje ob glasbi. Morda bo navdušil tudi vas, dragi starš, da zaplešete v odrasli skupini ali zapojete v eni od pevskih skupin.

Informacije in prijave:

Folklorna skupina: 041 405 458 ali sandi.srkoc@gmail.com

Ženska vokalna skupina Zarja: 040 451 690 ali fototanjams@gmail.com

Pevke ljudskih pesmi Irmice: valentina.murgelj@ospuconci.si

Za vse skupine: 041 747 396, marta.horvat@gmail.com

Z veseljem vas bomo sprejeli medse in poskrbeli, da bo vaše počutje med nami prijetno!