Počitniška Vila Šmarnica

Breda Smej
Prosečka vas 56, 9202 Mačkovci

M +386 (0)41 907 794
E bredasmej@gmail.com
W vilasmarnica.com

Vila Šmarnica je odlična izbira za tiste, ki želijo pustiti urbani vrvež za sabo in hrepenijo po sproščujočem miru v naravi in kulturni krajini. Približali se boste naravi in sebi, se spočili in obnovili. Po nekaj dneh v Vili Šmarnici boste prerojeni.

Hiška se imenuje Vila Šmarnica zato, ker se nahaja ob vinogradu posajenem s trto Šmarnico. Vila pa zato, ker skriva v sebi vso moderno udobje – elegantno opremljena vas razvaja z minimalistično opremo, z udobnimi posteljami, razkošno prho in ne nazadnje s čudovito teraso, kjer lahko sedite od zgodnje pomladi do pozne jeseni in uživate v sončnih žarkih, zvezdah in nebu, v naravni tišini, kjer se oglašajo ptice, črički in druge živali za doživetje miru.

V vili vam na vašo željo postrežejo z zajtrkom, po dogovoru pripravijo tudi kosilo in večerjo. Zajtrk vam prinesejo v lični košarici tako da zajtrkujete v zasebnosti na svoji terasi. Hrana, ki vam jo ponudijo je pripravljena z lokalno pridelanimi živili, najraje z zelenjavo in sadjem iz njihovega "ogračeka" in sadovnjaka. Za kuhinjo v Vili so značilne regionalne jedi katerim dodajo ščepec sveta. Z veseljem kuhajo za vegetarijance. Ker poznajo Goričko kot svoj žep in natanko vedo kam vas naj napotijo za zanimivo kulinarično, kulturno ali športno doživetje.

Med svojm bivanjem v Vili se lahko udelezite tudi raznih kreativnih delavnic in delavnic na temo sproščanja in obvladovanje stresa.

V hiški je prostor za dva ali družino z enim otrokom. Informacije in rezervacije na spletni strani vilasmarnica.com