Kmetija Vlaj

Vlado Vlaj  
Bodonci 102 
9265 Bodonci 

M:
+386 (0)31 317 953 
E: janja.vlaj@gmail.com
W: www.kmetija-vlaj.si 

Kmetija Vlaj se nahaja v Bodoncih (občina Puconci) na obronkih Goričkega, kjer si hribi in doline podajajo roke. Naša osnovna dejavnost na kmetiji poljedelstvo. Na kmetiji Vlaj se ukvarjamo s prodajo bučnega olja. Dopolnilno dejavnost na kmetiji za prodajo olja in drugih maščob imamo na kmetiji registrirano od leta 2011. Obdelujemo 7 ha njivskih površin, nekaj imamo travnikov in gozda. Letno na njivah pridelamo največ buč.

Izdelki na naši kmetiji so: bučno olje, pražena bučna semena in orehovo olje. V ponudbi imamo tudi različne darilni paketi z domačimi izdelki, ki so lahko darilo za Vaše najdražje ali pa za poslovne partnerje. Vsebino posameznih paketov prilagodimo po željah strank.

Za bučno olje smo prejeli že več zlatih priznanj. V letu 2016 pa je kmetija Vlaj prejela tudi pravico do uporabe Kolektivne blagovne znamke Krajinski park Goričko. Leta 2018 smo na 1. mednarodnem ocenjevanju bučnega olja Alpe-Adria v Varaždinu, med 136 vzorci bučnega olja prejeli srebrno priznanje. 
Leta 2017 smo bili uspešni na razpisu ARSKTP za razvoj dejavnosti na kmetiji, tako smo zgradili skladišče za skladiščenje bučnih semen. Kakovostno bučno olje je lahko le, če je seme pravilno oprano, očiščeno, posušeno in skladiščeno. Pohvalimo se lahko tudi s tem, da je bilo naše bučno olje na vseh kontinentih. Naše izdelke lahko kupite pri nas doma, preko naše spletne trgovine (http://www.kmetija-vlaj.si/#izdelki) ali pa nas obiščete na raznih stojnicah, katerih se udeležujemo na različnih koncih Slovenije. Zavedamo se, da je kvaliteta tisto, kar šteje, zato dajemo kakovosti velik poudarek. 

    top