Središče za obiskovalce in trgovinica

Za nepozaben obisk gradu Grad za vas pripravljamo vodene oglede, posebne programe za šolske skupine ter dogodke skozi celo leto. Naša grajska trgovinica je bogato založena z izdelki kolektivne blagovne znamke Krajinski park Goričko, spominki in literaturo. 

Informacije o zanimivostih naravne in kulturne dediščine 
Raziskovanje krajinskega parka bo lažje s pomočjo zemljevida, na katerem so zbrane informacije, ki jih potrebuje vsak popotnik. V središču vas čakajo informacije o turistični ponudbi Pomurja, Južne Gradiščanske v Avstriji in Slovenskega Porabja, skratka Trideželnega parka Goričko-Raab-Őrség. Različni tematski vodniki, strokovna in leposlovna literatura ter vabila na dogodke in informacije ponudnikov so na voljo v različnih jezikih.

Raziskovanje naravne in kulturne dediščine v Krajinskem parku Goričko z vodnikom 

Na raziskovanje narave in krajine se lahko v Krajinskem parku Goričko odpravite v družbi vodnika. Izberete lahko vodenje po naravnih in kulturnih zanimivostih parka ali podrobneje spoznate posebne dele krajine ter njihove prebivalce kot so netopirji na stalni razstavi v Kančevcih. Cenik vodenj in podrobnosti o možnih vsebinah vodenj najdete tukaj.  

Grajska trgovinica 
V središču za obiskovalce je manjša trgovinica v kateri so zbrani izdelki, ki so vključeni v kolektivno blagovno znamko Goričko. Pri nas dobite kakovostno bučno olje, sadne sokove in marmelade, žganja, vina, čokolade, semenke, medenjake...  Dopolnjujejo jih drugi rokodelski izdelki, osvežilne pijače in sladoled. V grajski vinoteki ponujamo najboljša vina lokalnih vinogradnikov. 

Ponudba rokodelskih izdelkov, pridelkov in izdelkov kmetij ter drugih dobrot tukaj.

Ponudba promocijski izdelkov, literature, zgoščenk in zemljevidov v naši trgovinici tukaj .

Seznam vinarjev in vin iz naše ponudbe najdete tukaj. 


Vinoteka na gradu Grad

Naj bo odkrivanje gradu Grad in Goričkega nepozabno doživetje!

Na zemljevidu.

Poti na do gradu pri Gradu iz velikih mest na google zemljevidu.