Kmetija Camplin

Bogojina 107 
9222 Bogojina  

M: 041 673 032 
E: kmetijacamplin@gmail.com
W: www.kmetija-camplin.si  

Kmetija Camplin je srednje velika kmetija, usmerjena v poljedelstvo in vinogradništvo. Po menjavi generacije in prenosu kmetije na mladega prevzemnika v letu 2010, so se na podlagi tržne niše v večji meri usmerili v pridelovanje oljnih buč. V letu 2012 so osnovno kmetijsko dejavnost razširili z registracijo dopolnilne dejavnosti na kmetiji in s tem začeli s prodajo bučnega olja, izključno na domači kmetiji. Med drugim na kmetiji prodajajo tudi vino in krompir.
Na naši kmetiji ponujamo BUČNO OLJE iz semen bučnic, ki smo jih pridelali na svoji kmetiji. Bučno olje je domače; jedilno nerafinirano; sestavine: 100% bučno olje.
Bučno olje ima  visoko vrednost, saj je vse bolj znano kot zelo kakovostno in predvsem zdravo olje. Bučno olje je bogato z vitamini A, B1, C, D in E, ki varujejo ožilje in preprečujejo staranje, poleg tega pa bučno olje in naravni farmacevtski izdelki iz buč lajšajo tudi težave pri povečani prostati. Bučno olje je začimba, pomembno živilo in hkrati zdravilo. Je lahko prebavljivo, okusno in pomeni obogatitev polnovredne prehrane. Je nepogrešljivi del vsake kuhinje. Kvalitetno bučno olje prepoznamo po njegovi viskoznosti, prijetni aromi in temno zeleni barvi. Prijelo se ga je tudi ime "ZELENO ZLATO." Njihovo kvalitetno BUČNO OLJE potrjujejo vsakoletna priznanja na ocenjevanju DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ na Ptuju.

    top