Zbiranje ponudb za odstranitev biomase na zemljiščih v upravljanju JZ KPG

Štev.: EN02/2024 (430-0007/2024)
Grad, 11. 4. 2024

Vabimo vas, da na predloženih obrazcih podate ponudbo za odstranitev biomase (baliranje in odvoz) na zemljiščih v upravljanju JZ KPG.

Opis naročila:

a) Odstranitev biomase dvakrat v kosni sezoni 2024, na zemljiščih z močno razširjenimi ITV (invazivne tujerodne vrste) v upravljanju JZ KPG s skupno površino 13,00 ha.
b) Odstranitev biomase enkrat v sezoni 2024, na zemljiščih z močno razširjenimi ITV v upravljanju JZ KPG s skupno površino 8,00 ha.
c) Mulčenje s komunalnim mulčarjem na zemljiščih v upravljanju JZ KPG, na katerih je razširjena ITV navadna amorfa (Amorpha fruticosa) in druge ITV s površino 1,00 ha.

Rok za dokončanje vseh del je 30. 10. 2024. Vrednost del,  ki ne bodo dokončana do tega datuma, se bodo odbila od skupne vrednosti.

Cena ponudbe oz. predračuna mora vsebovati vse stroške, popuste, rabate in davek na dodano vrednost. Ponudba mora vsebovati kratek opis načina izvedbe odstranitve biomase. Predračun mora biti veljaven do konca meseca junija oz. do podpisa pogodbe.

Naročnik bo sprejel ponudbo, ki izpolnjuje vse tehnične pogoje in bo ekonomsko najugodnejša.Priložene obrazce izpolnjene priložite ponudbi, kot tudi parafiran in podpisan vzorec pogodbe.

Naročnik si pridržuje pravico, da v primeru suma resničnosti predložnih podatkov in potrdil, zahteva predložitev originalnih in notarsko overjenih dokazil.

Kontaktna oseba s strani naročnika glede vprašanj za izvedbo naročila je Kristjan Malačič (kristjan.malacic@goricko.info).

Obravnavali bomo ponudbe, ki bodo prispele do 19. 4. 2024 do 12.00 na elektronski naslov natasa.krpic@goricko.info.

v. d. direktorja Javnega zavoda Krajinski park Goričko
Darja Pajtler