Kick-off srečanje projektnih partnerjev projekta BEE(A)WARE

 G. Domanjko, 16. 5. 2024

V Čakovcu se je 14. maja odvil prvi uvodni sestanek (Kick-off) partnerjev projekta BEE(A)WARE, ki je sofinanciran iz Programa Interreg VI Slovenija-Hrvaška. Na njem so se zbrali predstavniki vseh projektnih partnerjev -  Razvojne agencije REDEA iz Čakovca kot vodilnega partnerja (Hrvaška), Medžimurske prirode (Hrvaška), Javnega zavoda Krajinski park Goričko, Galerije Muzej Lendava in Nacionalnega inštituta za biologijo (vsi trije iz Slovenije). 


Ekipa ljudi, ki jim je mar za divje opraševalce in medonosno čebelo   Kristina Gal 

V uvodu sta predstavnici REDEA predstavili projektne aktivnosti in dosežke v 1. in 2. obdobju poročanja v skladu s prijavnico projekta ter stroškovnik in načrt poročanja. V drugem delu sestanka so bila potrjena delovna telesa projekta, opredeljene so bile odgovornosti projektnih nosilcev in predstavljen je bil osnutek Načrta vodenja projekta. V nadaljevanju so vsi predstavniki projektnih partnerjev predstavili vsak svoje aktivnosti in stroške v 1. in 2. poročevalskem obdobju projekta (do februarja 2025). V zaključku Kick-off sestanka pa je predstavnik Galerije Muzej Lendava predstavil še komunikacijski načrt projekta.

Več o aktivnostih projekta na spletni strani JZ KPG ali pri Gregorju Domanjku, E gregor.domanjko@goricko.info in T 02 551 88 71.