Svet je lep

Breda Dular, s.p. 

Šalovci 43, 9204 Šalovci 
T: 040 625 070 
E: breda.dular@gmail.com 
W: https://www.naravniturizem.si/ in https://bredadular.wixsite.com/naravnozivljenje 

Turistično vodenje:
Moja osnovna dejavnost je turistično vodenje. Želite spoznati pokrajino in način življenja lokalnih prebivalcev? Želite preživeti dan v naravi? Želite spoznati lokalne vodne izvire, tromejo, kulinarične in lokalne posebnosti? Z veseljem se odzovem na vaše povabilo.

Delavnice za osebnostno rast: 
Narava Krajinskega parka Goričko je idealna podlaga za spoznavanje samega sebe. Če želite preživeti dan v naravi in se poleg tega naučiti še nekaj veščin za vsakodnevno življenje, potem ste toplo vabljeni. Pridružite se lahko delavnicam za meditacijo, energetske vaje, čiščenje čaker...ali pa se prepustite merjenju osebne energije, raziskovanju odnosov, pomena prehrane in odkrivanju našega umskega potenciala. 
Po predhodni najavi se lahko 2x dnevno udeležite energetskih vaj in meditacije na travniku, v gozdu ali v notranjih prostorih (v skladu z vremenom).

Najem sončne hiške za dopust:
Želite pobegniti iz mestnega vrveža? Iščete mir, preprostost in prijetno oazo za umik? Na Šalovškem brejgu vas čaka tipična prekmurska sončna hiška, ki je napolnjena s soncem in svetlobo. Vsak detajl v hiški je premišljen in dodan s čisto ljubeznijo. Kuhinja je tako kot vaša doma opremljena z živili, kar omogoča, da lahko takoj začnete s kuhanjem. Pred hiško je travnik s pogledom na stare hraste in gozd. Priporočljivo za vse, ki želite preživeti nekaj dni samo v naravi.

Storitve:
oddajanje sončne hiške, turistično vodenje, sprehodi in družba v naravi, vodena meditacija, izvajanje energetskih vaj za boljše počutje, delavnice spoznavanje tehnik za boljše počutje, meritev energije in spoznavanje dela z nihalom, spoznavanje kako razmišljanje vpliva na odnose, denar, počutje, kako vpliva hrana in voda na naše počutje, priprava naravne hrane in osnove hrani iz narave

    top