Razstava Vere Jurjevčič na gradu Grad

VERA JURJEVČIČ

Vera Jurjevčič, rojena leta 1973 v Murski Soboti, se je v ranem otroštvu zanašala na svojo intuicijo in občutek za prostor, ko je opazovala svojega očeta pri njegovem slikanju. Tudi njene barve na poslikanih predmetih, papirju so krasili njen dom. Ker sebe ni videla v izobraževalnih ustanovah, je šolanje opustila. Življenjske izkušnje so jo vodile do različnih duhovnih knjig, kjer je iskala odgovore o resnici, 2013. leta zboli in se znajde na prelomnici svojega življenja.

Pri zdravljenju z duhovnimi energijami doživi transformacijo duha in telesa. Kmalu po tem začuti klic po ustvarjalnosti in svojem poslanstvu, kjer jo vodi nevidna roka vse dokler ne konča risbe.
Ozavesti spremembe v sebi in sprejme dar z veliko hvaležnostjo. Umakne se v svojo samoto in
začne ustvarjati.

Človeštvo prehaja skozi intenzivno prečiščevanje, kar vsakodnevno vidimo in čutimo. Njeno ustvarjanje je za novo dobo. Vesolje nam sporoča, da prebudimo v sebi božanstvo, ga negujemo in se ponovno povežimo z naravo, čigar del smo, saj vsaka sprememba prinaša notranjo srečo in povezanost z izvorom.

Leta 2018 se odloči za prvo samostojno razstavo v svojem lokalnem okolju, sledita skupinski razstavi v Pragi 2018 in skupinska razstava v Ljubljani (Austria Trend Hotel) 2018.

Razstava bo v palaciju gradu Grad na ogled do 18. septembra 2019. 

Vabljeni!